Philippe Cambie

Jeg er født i Pézenas i Hérault, hvor min mors familie ejer en vingård. Jeg er så at sige født i vinmarkerne!

Man kan sige, at jeg er et rent middelhavsprodukt, og min kærlighed til Grenache stammer helt sikkert fra mit ophav.
Mine første karrieretrin gik ikke direkte mod vinens verden. Jeg fik allerførst et DUT (Diplôme universitaire de technologie) inden for levnedsmiddelindustri i Montpellier, og efterfølgende gik jeg på École Nationale Supérieure de l’Industrie Agroalimentaire.

I løbet af disse studier opnåede jeg et indgående kendskab til mikrobiologi, der, i visse henseender, er lig det, der finder sted under vinfremstillingsprocessen.
Ikke helt tilfreds med den retning min karriere tog besluttede jeg af skifte bane, og jeg tog til Montpellier for at tage en uddannelse inden for ønologi (vinkundskab).
Efter flere forskellige oplevelser i vinmiljøet startede jeg i 1998 som rådgiver i hjertet af Rhône-dalen, og det er det job, jeg har den dag i dag.
Jeg er reelt set afhængig af Rhône-vinene, specielt de der fremstilles af Grenache. De er store, fordi de vækker store sindsbevægelser i os!

Vores region er ekstraordinær, og vi kan forsyne vinelskere med vine, der kan nydes med det samme, eller vine der gemmes!

Besøg Philippe Cambie