Jamie Goode

Jamie Goode er vinskribent og bor i London. Han er på nuværende tidspunkt vinanmelder på den nationale britiske avis, The Sunday Express, og er samtidig en af de førende bloggere om vin (wineanorak.com).

I 2007 modtog han Glenfiddich Wine Writer Of The Year-prisen, og han skriver regelmæssigt artikler i forskellige tidsskrifter: World of Fine Wine, Wine Business International, Wines and Vines og Sommelier Journal, blandt andre. Hans første bog, Wine Science, modtog i 2006 Glenfiddich Award for Drinks Book-prisen. Jamie har også ofte lavet forevisninger, organiseret vinsmagninger og sagt ja til at være dommer i vinkonkurrencer (han er blandt andet formand for juryen for International Wine Challenge). Han er en af arrangørerne bag International Sparkling Wine Symposium (marts 2009 og november 2011) og Sparkling Wine Review.

Jamie blev vinskribent på en lidt atypisk måde: han fik først en doktorgrad i plantebiologi, derefter arbejdede han flere år som redaktør, inden han begyndte at udgive bloggen, wineanorak.com, som nu er en af de vigtigste hjemmesider om vin. Han har også gæsteoptrådt i forskellige tv-udsendelser (Richard and Judy, Sky News, BBC Breakfast og BBC News Channel).

Besøg Jamie Goode