Inter Rhône

Côtes du Rhône and Rhône Valley Wines

Hvem er vi?


Inter Rhône, en dynamisk og engageret organisation, samler Rhône-dalens professionelle inden for vinavl og handel. Man koordinerer salgsfremmende, økonomiske og tekniske indsatser for regionens AOC vine: Côtes du Rhône (regional, by eller årgangsvine), Costières de Nîmes, Luberon, Ventoux, Grignan les Adhémar, Côtes du Vivarais og hedvinene Muscat de Beaumes og Venise et Rasteau. Denne tværfaglige organisation handler i overensstemmelse med tre fundamentale principper: FAP (familles professionnelles) repræsentativitet, ligestilling mellem handel og produktion og enighed ved alle vigtige beslutninger. Inter Rhône, der er en opfindsom og ansvarsbevidst organisation, engagerer sig på medlemmernes side. Målsætning: At udbrede kendskabet til regionens vine i Frankrig og på mere end 15 markeder i Europa, Asien og Nordamerika.

 

EN MÅLRETTET KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

For at promovere sine vine har den tværfaglige organisation udviklet en kommunikationsstrategi egnet til hvert enkelt marked under hensyntagen til forbrugernes vaner og distributionsnetværket ... Missionen er at gøre Rhône-dalens AOC'ers rige egenskaber kendt og værdsat af alle i Frankrig og i udlandet. Organisationen skaber og finansierer - for de forskellige appellationer - salgsfremstød eller reklamekampagner, der er rettet mod det store brede publikum og professionelle inden for distribution, restaurationsbranchen og vinhandel.

 

SALGSFREMSTØD FOR AT UDBREDE KENDSKABET TIL AOC'ERNE.

Inter Rhône organiserer forskellige former for underholdende events i detailkæder, vinsmagninger og uddannelse. Organisationen støtter ligeledes møder mellem professionelle og det store brede publikum ved at tilrettelægge eller deltage i adskillige internationale messer og begivenheder. Og i Frankrig er man i høj grad indblandet i skabelsen af en rig og højkvalitets vinturisme, på tværs af vinruterne, et "Velkomstcharter til vinkældrene" og en oprettelse af uddannelser for vinavlerne

 

FORSKNING I KVALITETENS TJENESTE

Endelig tilbyder man en oprigtig teknisk støtte til AOC'ens vindistrikter: Et hold af eksperter, der er forsynet med et effektivt laboratorium, udfører teknisk, videnskabelig og ønologisk forskningsarbejde, med et eneste formål: Konstant at forbedre AOC'ens vines kvalitet.